Novilo/VO op Niveau biedt in het schooljaar 2022/2023 verschillende opleidingsmodules aan. De modules vergroten de deskundigheid van leerkrachten in het PO en docenten in het VO in het omgaan met hoogbegaafdheid. Een uitgelezen kans om expertise over hoogbegaafdheid binnen je school te vergroten.

 

Inhoud

Wat weten we vanuit de praktijk en vanuit recent onderzoek over het creatieve proces, over creatief begaafden en over de begeleiding van creatief begaafden? In deze module kijken we naar de verschillende fasen en emoties binnen een creatief proces. Welke kwetsbaarheden en groeikrachten komen in deze creatieve ontwikkeling naar voren? Op welke wijze kan expressie van creativiteit werken als een stimulans in zelfonderzoek? En hoe zetten we belichaamde intelligentie in als instrument om creatief begaafde leerlingen te ondersteunen en te stimuleren om in beweging te komen?

NB: alleen mensen die de module HB Basis gevolgd hebben of die aantoonbaar veel kennis over hoogbegaafdheid hebben, kunnen inschrijven voor deze module.


Doelgroep

Deze module is geschikt voor deelnemers uit VO en PO.

Ronde 1: 17 januari en 31 januari 2023

Ronde 2: 31 mei en 21 juni 2023

Tijd: 14.00 tot 17.00

Locatie: nader te bepalen in overleg met deelnemers

 

Aanmelden

Meld je hier aan.