Terug naar overzicht

Op 9 november start een nieuwe specialisten opleiding voor hoogbegaafdheid, namelijk de RITHA-practitioner (vanuit de Radboud Universiteit). Deze opleidingsgroep heeft als standplaats Amsterdam en er zijn nog wat plekken te vullen! 

Nieuwe opleiding in samenwerking met CED-Groep/Het ABC

Al meer dan 25 jaar biedt de Radboud Universiteit de opleiding tot ECHA Specialist Hoogbegaafdheid aan. De opleiding is binnen het RadboudCSW intensief doorontwikkeld en geëvolueerd tot een state-of-the-art opleiding op het gebied van hoogbegaafdheid: de Radboud International Training on High Ability, kortweg RITHA.

Om tegemoet te komen aan de zowel nationale als internationale belangstelling, werkt het RadboudCSW samen met de CED-Groep/Het ABC als mede opleiders in Rotterdam en Amsterdam. De opleiding die in samenwerking met CED-Groep/Het ABC wordt gegeven is de nieuwe, korte, variant; de RITHA Practitioner.

In deze opleiding leren professionals zoals leerkrachten, docenten, adviseurs, pedagogen of psychologen hoe het signaleren, begeleiden en adviseren van (hoog)begaafden in het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en in de adviespraktijk werkt.

In het kort:
• Blended opleiding;
• Bestaande uit drie blokken, verspreid over 12 maanden;
• Afgesloten met een Veldonderzoek;
• Leidt tot het RITHA Certificaat (Radboud Universiteit) en het ECHA Certificaat (European Council for High Ability)

 

Startdatum: 9 november 2022

Voertaal: Nederlands
Duur: 420 uren
Plaats: Amsterdam, Nederland

Locatie: Amsterdam (exacte locatie wordt later bekend gemaakt)

Kosten: € 6.600,00
STAP-budget: Ja

 

Meer informatie en aanmelden

Alle informatie over deze opleiding én de mogelijkheid om je aan te melden vind je hier